info at autoserviceusa dot nl

Auto Service USA is
nu gesloten!

sevice-beurt
Auto Service Centers USA Maastricht
 
Beeldmerk Auto Service Centers USA Maastricht

 

Auto Service Center USA wordt

USA-NEXTDOOR

 

Vanaf 1 oktober 2019 heten Lucio, Thierry en hun team u van harte welkom bij USA-NEXTDOOR

aan de Bloemenweg 91 in Maastricht, naast Carwash U.S.A. en het Tango Tankstation.

Telefoon: 043-3216884 en 043-3437800.

 

Wat houdt een onderhoudsbeurt aan uw auto eigenlijk in?

HWij maken onderscheid tussen een kleine en een grote onderhoudsbeurt. De basis onderhoudsbeurt (jaarlijks of tweejaarlijks), volgens de voorschriften van je autofabrikant, is belangrijk omdat je auto gecontroleerd wordt op aspecten die de betrouwbaarheid en veiligheid waarborgen.

Kleine onderhoudsbeurt

  • Het vervangen van de (motor)olie en de (motor)oliefilter zitten standaard in een kleine onderhoudsbeurt. Cruciale onderdelen en vloeistoffen, banden, ruitenwissers, remvloeistof en uitlaat worden altijd geïnspecteerd.

Grote onderhoudsbeurt

  • De grote onderhoudsbeurt houdt in alle werkzaamheden van de kleine onderhoudsbeurt met aanvullende onderhoudswerkzaamheden.
  • Aanvullend onderhoud betekent het controleren en/of vervangen van specifieke onderdelen als bougie(s), interieurfilter, luchtfilter, brandstoffilter, visueel controleren en vervangen van remmen en eventueel de distributieriem.
  • Tijdens de grote onderhoudsbeurt stellen wij vast welke aanvullendwerkzaamheden nodig zijn, maken vooraf een prijsopgave, stellen u hiervan op de hoogte en voeren deze reparaties niet uit zonder uw toestemming.