info at autoserviceusa dot nl

Auto Service USA is
nu gesloten!

apk
Auto Service Centers USA Maastricht
 
Beeldmerk Auto Service Centers USA Maastricht

Wegens de aankomende veranderingen is Auto Service Center USA aan de Dokter Bakstraat GESLOTEN vanaf 23 september 2019.

 

Vanaf 1 oktober 2019 heten Lucio, Thierry en hun team u van harte welkom bij USA-NEXTDOOR

aan de Bloemenweg 91 in Maastricht, naast Carwash U.S.A. en het TangoTankstation.

 

APK-keuring

Verloopt de APK van uw auto binnen 2 maanden? Dan is het tijd om een afspraak te maken bij USA voor uw APK-keuring. De APK-keuring kost u bij USA slechts € 23,50 - dit is inclusief BTW en afmelden.

Geen onaangename verassingen
Blijkt uit de APK dat er reparaties nodig zijn om uw auto aan de wettelijke keuringseisen te laten voldoen? Dan krijgt u altijd vooraf een prijsopgave. Zonder uw toestemming gaan wij niet aan de slag en zo verkomen wij voor u vervelende verassingen achteraf.

Herkeuring
Als uw auto bij de APK wordt afgekeurd dan is de herkeuring gratis mits u de benodigde reparaties binnen  een week bij USA laat uitvoeren. Indien u deze reparaties binnen 1 week elders laat doen dan zijn wij genoodzaakt om u voor de herkeuring  € 12,50 in rekening te brengen.

De APK  is een momentopname. Indien de termijn van 1 week verstreken is kunnen wij niet volstaan met de controle of de afkeurpunten afdoende gerepareerd zijn, maar zijn wij genoodzaakt om de gehele keuring opnieuw uit te voeren en het volledige bedrag à € 23,50 in rekening te brengen.

Advies bespaar kosten en combineer de APK met een grote beurt
Een APK-keuring (Algemene Periodieke Keuring) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om te controleren of uw auto voldoet aan minimale veiligheids- en milieueisen. Bij een APK-keuring vindt b.v. remcontrole alleen plaats op de remmentestbank en niet visueel. Deze APK keuring moet u dus ook niet verwarren met een grote beurt waarbij een gehele controle van de auto plaatsvindt en de enige garantie is om weer een jaar veilig en probleemloos te rijden. 

Indien u de APK keuring combineert met een grote beurt dan is de APK  bij USA-NEXTDOOR GRATIS, zo bespaart u tijd en geld! Bel dus even voor een afspraak of prijsopgave ( TELEFOON 043-3216884 ).

Tips
- U kunt uw auto al 2 maanden vóór de APK-vervaldatum laten keuren.
- U riskeert een boete als de APK-vervaldatum is verlopen en uw auto nog niet opnieuw is goedgekeurd. Ook bent u op dat moment niet verzekerd.
- Het aan en afmelden bij de RDW kan alleen van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 en derhalve kunnen APK-keuringen niet op zaterdag worden uitgevoerd.